dimarts, 2 de març de 2010Els dies que la Júlia està a Barcelona, aprofito per anar a dinar sola, a un frankfurt que fan les hamburgueses amb ceba com enlloc...

Estic de conya amb la meva coca-cola, els entrepans, només canviaria els cambrers que són de vista poc agradables.

Al tema, ahir tenia al costat un noi, us explico la situació, per després fer-vos la pregunta...noi, d'uns 25 anys, sabates verdes Nike, pantalons no sé quina marca, samarreta Diesel, la cartera la tenia al meu costat i és d'una marca carissima, que ara no recordo el nom. El conjunt total, tenia el seu preu.

Treu de la butxaca un munt de monedes i diu al cambrer : una botifarra poc feta amb formatge i bolets...mira el preu, conta les monedes i li diu una altra, si us plau.
Jo encara anava assavorint el meu entrepà d'hamburguesa, que s'ho havia menjat tot...i li diu em cobres?, i el cambrer li torna 1€ i el noi pregunta quan val una coca-cola i diu 1,50€, diu doncs res, res...

Marxa cap al WC i surt amb el voltant de la boca mullat, ha begut aigua del WC i penso i reflexiono, un noi que va carregat de marques, no té diners ni per comprar una beguda i ha d'anar a beure aigua del WC?
La vida és així, hi ha moltes coses que no entenc ni entendré. Teniu explicacions?

1 comentari: