dimarts, 8 de juny del 2010

Els dilluns és el dia que ens toca el curs de piscina, anem contentes, després d'una llarga migdiada ( ara ja tenim el petit aire acondicionat,que un anònim ens va suggerir), berenem i au amb la motxilla cap a la piscina.

allà ens trobem a la recepcionista, que és la senyora més desagradable d'aquest món, sempre està seria i parlant amb un to despectiu, sort que no trec a la Júlia i ella el que veu és el taulell...pel que ha de veure oi?

Les instal·lacions són antigues, però amb la nena ens organitzem, primer ella amb el seu banyadoret que està moníssim i després jo, que he perdut la figura...i apali cap a la piscina, começa a moure els braços i les cames quan veu el monitor l'Oriol. Un encant de persona.

I en un primer instant, la Júlia es converteix en ventosa, però seguidament es gira per detectar tots els àneguets de la piscina...mentre que els seus companys l'Adam, el Pau i l'Aina també estan jugant.

Fins l'hora de plegar, que fem el mateix circuit que l'hora d'entrada.

2 comentaris:

  1. Potser que aquesta recepcionista no li agradi la feina que fa, donçs li podeu suguerir que canvïi de feina , i aixi tots contents.Tambe la podeu invitar a la piscina i un cop alla ... Zas! cap dins. A veura que passa.

    ResponElimina
  2. Potser que aquesta recepcionista no li agradi la feina que fa, donçs li podeu suguerir que canvïi de feina , i aixi tots contents.Tambe la podeu invitar a la piscina i un cop alla ... Zas! cap dins. A veure que passa.

    ResponElimina