dimecres, 14 de juliol del 2010


Tens una tovallola agafada i t'agrada molt, moltíssim, la portes per tot arreu, a la piscina, a la platja, per anar al riu, al gimnàs. Simplement com t'agrada tant, la vols tenir amb tu i vols que tothom la vegi, la gaudeix, oh que n'és de maca! -diu tothom-

La tovallola té uns colors vius, amb unes vores ben cosides i el dibuix central és molt nítid.

La tovallola amb el temps es comença a gastar, a fer petits estrips, però tu els acceptes perquè forma part del cicle de vida.

Les persones del voltant la volen tenir, la tens ben agafada, però el vent, la turmenta i les ganes de provar el tacte quan t'eixugues, fa l'enveja de molts.

Poc a poc, a força de cops, la teva mà es va obrint i els dits et fan mal de lluitar, i comences a no tenir sensibilitat, la tovallola té la possibilitat de fer una una nova ruta amb un nou/va propietari/a i arriba un punt que tens la mà ben oberta i la tovallola surt volant...

Algú sap on puc trobar una nova tovallola?

3 comentaris:

  1. No et preocupis de trobar una tovallola com la que tenias, no podem retenir res, aixis es la vida, ni la mateixa vida poden retenir.Tot be i tot s'en va, gaudim del moment. Tú ets la tovallola .
    avm.

    ResponElimina
  2. lo importante no es la toalla, lo que de verdad importa es que no dejes de ir a la playa, al río, al gimnasio o la piscina, solo así encontraras una toalla mejor que la que salió volando.

    No siempre la primera toalla es la mas bonita y la que mas seca...

    yo mismo

    ResponElimina
  3. La toalla nueva te encontrará a tí, seguro.

    Un saludo.

    ResponElimina