dimarts, 14 de desembre del 2010

He estat unes setmanes sense escriure, per una falta d'inspiració, de temps i pensaments en altres temes, però avui porto una estona davant de la pantalla i m'he decidit escriure aquestes 4 linies.
Ens plantem al desembre com si els mesos després de l’estiu no haguessin passat tots, amb un Sol que cada dia acostuma a treure el cap encara.
Llumetes enceses al carrer, als aparadors i a les cases.Avets guarnits, pessebres enllestits i troncs per cagar. Ja es respira l’ambient típic nadalenc d’aquestes dates tant senyalades.
Esperant els regals, els amics invisibles i els dies amb àpats per compartir amb els nostres amics i familiars. Deixant coses enrere i pensant en el demà.
Mireu doncs no m'agrada les festes de Nadal i les obligacions que em comporten, sí seria fàcil passar de tot, però també s'ha de pensar amb el voltant.
No m'agrada perquè penses molt més que de forma habitual amb aquells que ja no tens, pel consumisme obligat, per les trobades familiars diadia també...vaja que prefereixo les " vacances d'estiu".

4 comentaris:

  1. Animaló d'estiu camuflat amb pantalons pirates i samarretes de coloraines, prefereixo de totes totes les vacances d'estiu però, tot i així, tot i les persones que ens falten, la bogeria amb la visa i el menjar pel menjar. Tot i així continuo trobant-li la màgia a aquestes festes.
    Amb truc, està clar, però màgia!

    ResponElimina
  2. A mi particurlament tampoc m'agraden gaire. pero ara tinc l'alegria dels petitons, ells obren els ulls a tot un mon desconegut per ells, no han perdut a cap persona estimada, al contrari tot-hom els estima. El meu passat em pesa aquests dies , pero jo miro endevant, i aixis sera fins que els meus ulls una mica cansants dexin d'estar oberts.
    avm.

    ResponElimina
  3. A mí tampoco me gustan estas fechas. Pero bueno, todo pasa en esta vida...hasta las Navidades.

    Que te sean leves. Un beso.

    ResponElimina
  4. Doncs a mi sí que m'agraden, m'imagino que com l'Òscar li acabo trobant un punt especial i màgic. Però hi estic d'acord en que hi ha masses àpats i consumisme.
    Un petó,

    ResponElimina