dilluns, 4 d’octubre del 2010

Estic escoltant l'entrevista a José Montilla, i mentrestant us explico el meu primer dia de feina.

Molta informació en poc temps...és com fer un puzzle, persones en busca de feina amb ofertes de feina....però em falten moltes peces, vull dir que hi ha moltes i moltes més persones que feines. Perquè en tingueu una idea, 50 persones en recerca de feina per 8 ofertes! Lamentable!
No sé com anirà tot plegat, perquè les dues persones que han vingut avui i que no encaixaven en cap oferta, m'han fet una pena que se'n hagin anat amb les mans a les butxaques i a buscar-se la vida en un altre cantó...A on anirem a parar!


Pd: A Madrid ha guanyat Tomás Gómez, en detriment de Trinidad Jiménez, la candidata que va ser recolzada pel president. No sé la història de cap dels dos, però visualment m'agrada més Tomás Gómez i com ha cregut en les seves possibilitats.

4 comentaris:

  1. Que treballes a una OT?
    És dur veure que hi ha gent amb molt bon perfil i que no hi ha ofertes adequades, i gent que té ganes però no dóna el perfil.
    Sense comentaris...

    ResponElimina
  2. Hola Verd! Deu ser difícil veure que no hi ha cap oferta que pugui anar bé per aquestes persones. Espero que vagi bé la nova feina. Ah, i per cert, per molts anys a la teva nena, si no ho recordo malament m'has dit que avui feia un any, no? Doncs, això, enhorabona!

    ResponElimina
  3. Es molt difícil de portar a terme una tasca així si no es pot separar el cor de cap. He fet moltes entrevistes de treball i encara em costa dir: em sap greu però no ets el perfil que busquem. Però pitjor és trobar la persona adequada i que no et caigui gens bé.
    Sort amb la nova feina

    ResponElimina
  4. Meloenvuelve: sí! gràcies pels teus comentaris

    Irene: gràcies per felicitar-nos i enrecordar-te!

    Garbi tens tota la raó...

    ResponElimina