dilluns, 8 de novembre del 2010

Segurament, en alguna ocasió he dit que sóc creient, que crec en Déu, però sí puc dir que no crec amb l'Esglèsia i tots els seus treballadors.

Aquest diumenge després de 28 anys, si no vaig equivocada, ha vingut Benet XVI, el Papa a Barcelona.

L'Administració ha fet una inversió en aquesta visita, i pensava que quedaria revertit en l'allotjament, hosteleria i un llarg etc i ja no pensava tant amb el % que em treuen cada mes...però veient les noticies puc dir que:

Em vaig passar part de l'estiu compartint les vacances amb el meu nebot de 4 anys i veia allò del rayo macqueen, bé és una pel·licula infantil d'un cotxe de carreres novell...així vaig veure el Papa movil, corria com el rayo macqueen!

A sobre un enorme cordó policial, tres metres separaven cada policia, visualment em donava la sensació que hi havien més policies que assistents a la carrera del Papa.

El més interessant de les noticies, van ser les mostres d'amor efusives de diferents col·lectius, que mentre passava el Papa vinga a fer-se petons i altres mostres de carinyo descontrolat o controlat.

4 comentaris:

  1. jo tb vaig veure totes aquestes coses i no em van agradar.
    i tb sóc creient

    ResponElimina
  2. He, he, molt bona la comparació del Papa i el seu carro!!!
    A mi em va agradar molt veure la Sagrada Família per dins, està guapíssima! Que hagi d'hagut el Papa per gaudir d'aquesta joia que tenim a casa nostra...

    ResponElimina
  3. La única cosa bona va ser poder veure la sagrada família....tota la resta...un obra de teatre dolenta

    ResponElimina
  4. Sí que va anar ràpid, una passada! En algun revolt semblava que hagués de derrapar i tot. Jo també ho compararia amb una obra de teatre, gegantina, que val la pena veure només per la magnitud (una altra cosa és la valoració que em mereixi el contingut).

    I, realment, el millor va ser veure com lluu l'inteiror de la Sagrada Família. Espectacular!

    ResponElimina